Remote development
Fairspoons is gespecialiseerd in het leveren van adviesdiensten op het gebied van softwareontwikkeling, turnkey-projecten en externe ondersteuning. Door strategische partnerschappen met serviceproviders en specialisten vanuit Zuid Afrika, zorgen we ervoor dat onze klanten oplossingen op maat ontvangen.
Bij Fairspoons herdefiniëren we remote development als meer dan alleen uitbesteding van softwareontwikkeling. Het gaat om het bevorderen van samenwerkingen en het stimuleren van economische groei. Vanuit een kwalitatief en capaciteitsperspectief hebben we ontdekt dat de technische vaardigheden van onze samenwerkende partners minimaal gelijk zijn aan de hieraan gestelde internationale normen. Door projecten uit te besteden aan Zuid-Afrika dragen we niet alleen bij aan economische ontwikkeling, maar versterken we ook de loopbaankansen voor individuen. Onze aanpak overstijgt geografische grenzen, en creëert synergie tussen de hoge vraag in Europa en het ruime talent in Zuid-Afrika, resulterend in een wereldwijde arbeidsmarkt.

Overzicht van onze diensten:

Softwareontwikkeling & IT-advies

Externe Ondersteuning

Hardware & Software Testing

Maatwerk Softwareontwikkeling

Turnkey-projectoplossingen

Geavanceerde Automatisering- & Magazijnoplossingen
Ons proces:

Dit is het initiële stadium waar het projectteam samenkomt met de klant om hun vereisten te begrijpen. Het omvat zowel virtuele vergaderingen als eventuele bezoeken ter plaatse om de benodigde informatie over de projectscope, doelstellingen, beperkingen en eventuele specifieke voorkeuren of verwachtingen van de klant te verzamelen.

Nadat de vereisten zijn verzameld, ontwikkelt het projectteam een initiëel concept voor het project en presenteert dit aan de klant. Zodra het concept is geaccepteerd, wordt een formele offerte opgesteld op basis van de projectscope, benodigde middelen en geschatte kosten.

Deze stap omvat het formaliseren van de offerte en het presenteren ervan aan de klant ter beoordeling en verduidelijking. Eventuele technische vragen of zorgen die door de klant worden opgeworpen, worden in deze fase behandeld om wederzijds begrip en overeenstemming te waarborgen voordat verder wordt gegaan.

Zodra de klant de offerte accepteert, gaat het project officieel van start. Dit omvat de formele acceptatie van de bestelling en het starten van projectplanning, middelenallocatie en planning.

De ontwerpfase begint met de projectstart. Het omvat het maken van gedetailleerde ontwerpen en plannen voor het project, waaronder architecturale diagrammen, systeemspecificaties en mock-ups van de gebruikersinterface.

Voordat wordt overgegaan naar de volgende fase, wordt het ontwerp ter beoordeling en goedkeuring aan de klant voorgelegd. Eventuele noodzakelijke verduidelijkingen of wijzigingen worden doorgevoerd totdat het ontwerp definitief is en formeel wordt goedgekeurd door beide partijen.

Parallel aan de productiefase begint de softwareontwikkeling. Dit omvat het schrijven van code, het ontwikkelen van toepassingen en het integreren van softwarecomponenten om aan de projectvereisten te voldoen.

Voordat de uiteindelijke levering plaatsvindt, ondergaat het project een voorafgaande goedkeuringscontrole waarbij de klant formeel goedkeuring geeft voor de voltooiing van het project op basis van vooraf bepaalde acceptatiecriteria.

Na installatie en training voert de klant een laatste acceptatietest uit om ervoor te zorgen dat het project aan hun verwachtingen voldoet. Zodra tevreden, geven ze de uiteindelijke goedkeuring en worden doorlopende ondersteuningsregelingen geformaliseerd.